IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Tvoji podatki in njihova varnost so za nas zelo pomembni. Zaradi tega z njimi delamo zelo skrbno. V naslednjem razdelku ti bomo natančno razložili, katere podatke zbiramo, kje jih shranjujemo in v katere namene jih uporabljamo.

UPORABA NAŠEGA SPLETNEGA MESTA

PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke, s katerimi je mogoče v napravo, s katero uporabnik dostopa do spletne strani (osebni računalnik, pametni telefon itd.), shraniti informacije, povezane z napravo. Med drugim so povezani z uporabniku prijazno uporabo spletnih mest (npr. shranjevanje podatkov za prijavo). Uporabljajo se tudi za pridobivanje statističnih podatkov o rabi spletnih mest in njihovo analiziranje zaradi izboljšanja ponudbe. Na uporabo piškotkov lahko vplivaš. Večina brskalnikov ima nastavitve za omejevanje ali popolno onemogočanje shranjevanja piškotkov. Vseeno pa te opozarjamo, da sta lahko brez piškotke uporaba, še posebej pa udobje pri uporabi, omejena.
Številne piškotke za spletno oglaševanje lahko upravljaš na spletnem mestu za ZDA http://www.aboutads.info/choices/ ali za EU http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/.

GOOGLE ANALYTICS

Uporabljamo storitev za spletno analitiko Google Analytics podjetja Google Inc. (»Google«). Google uporablja piškotke. Informacije o uporabi spletne ponudbe, pridobljene s piškotki, se praviloma prenesejo in hranijo v strežniku podjetja Google v ZDA.
Podjetje Google bo te podatke v našem imenu uporabilo za vrednotenje uporabe naše spletne ponudbe s strani uporabnikov, za pripravo poročil o dejavnostih v spletni ponudbi in za druge storitve, povezane z uporabo spletnega mesta in interneta. Pri tem se lahko iz obdelanih podatkov ustvarijo profili uporabnikov pod psevdonimom.
Storitev za spletno analitiko Google Analytics uporabljamo izključno z vključenim anonimiziranjem IP-naslova. To pomeni, da podjetje Google skrajša IP-naslov uporabnika znotraj držav članic EU ali v drugih pogodbenih partnericah evropskega gospodarskega območja. Le izjemoma se v strežnik podjetja Google v ZDA pošlje celoten naslov IP in tam skrajša. Iz brskalnika uporabnika posredovani IP-naslov se ne hrani skupaj z drugimi podatki podjetja Google.
Uporabniki lahko shranjevanje piškotkov preprečijo z ustrezno nastavitvijo svojega brskalnika; poleg tega lahko preprečijo zbiranje s piškotki pridobljenih in z uporabo spletnega mesta povezanih podatkov skupaj z obdelavo teh podatkov v podjetju Google tako, da prenesejo in namestijo vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Več informacij o uporabi podatkov za namene oglaševanja s strani podjetja Google, nastavitvah in možnostih ugovora najdete na spletnih mestih podjetja Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/ (»Raba podatkov s strani podjetja Google pri vaši uporabi spletnih mest ali aplikacij naših partnerjev«), http://www.google.com/policies/technologies/ads (»Raba podatkov za oglaševanje«), http://www.google.de/settings/ads (»Upravljanje informacij, ki jih podjetje Google uporablja za prikaz oglasov«) in http://www.google.com/ads/preferences/ (»Določite, katere oglase naj vam kaže podjetje Google«).
 

VKLJUČITEV STORITEV IN VSEBIN DRUGIH PONUDNIKOV

Lahko se zgodi, da ta spletna ponudba vključuje vsebine drugih ponudnikov, na primer videoposnetke iz storitve YouTube, gradiva zemljevidov Google Maps, vire RSS ali grafike iz drugih spletnih strani. To vedno pomeni, da ponudniki teh vsebin (v nadaljevanju »drugi ponudniki«) izvedo IP-naslov uporabnika. Brez IP-naslova vsebin namreč ni mogoče poslati v brskalnik vsakokratnega uporabnika. IP-naslov je zato potreben za prikaz teh vsebin. Potrudili se bomo, da bomo uporabljali le vsebine, katerih ponudniki uporabljajo IP-naslov samo za pošiljanje vsebin. Vendar pa nimamo vpliva na to, ali drugi ponudnik IP-naslov uporablja na primer za statistične namene. Če nam je to znano, bomo uporabnike o tem obvestili.
 

FACEBOOK PIXEL

Naša spletna predstavitev uporablja tehnologijo »Dejanja uporabnikov Pixel« podjetja
Facebook Inc.
1601 S. California Ave,
Palo Alto, CA 94304, USA
(“Facebook”)
To omogoča spremljanje ravnanja uporabnikov, ko jih klik na oglas Facebook posreduje na spletno stran ponudnika. Ta postopek je namenjen za vrednotenje učinkovitosti oglasov Facebook za statistične namene in raziskave trga ter lahko prispeva k optimizaciji oglaševanja v prihodnje. Pridobljeni podatki so za nas anonimni, kar pomeni, da iz njih ni mogoče sklepati o identiteti uporabnika. Kljub temu pa se podatki shranjujejo in obdelujejo v podjetju Facebook, kar omogoča povezovanje z vsakokratnim profilom uporabnika, podjetje Facebook pa lahko podatke uporabi za lastne oglaševalske namene skladno s smernico za rabo podatkov v podjetju Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy/). Podjetju Facebook in njegovim partnerjem lahko omogočiš usmerjanje oglasov v storitvi Facebook ter zunaj nje. Poleg tega lahko v ta namen v svoj računalnik shraniš piškotke.
Tukaj lahko ugovarjaš rabi tehnologije Facebook Pixel:  http://www.aboutads.info/choices/
 

KONTAKTNI OBRAZEC

Če nam pošlješ poizvedbo z našim kontaktnim obrazcem, bomo podatke, ki jih navedeš, shranili v naš spletni strežnik, uporabili pa jih bomo samo za odgovor na tvojo zadevo. Tvojih podatkov ne bomo posredovali drugim, prav tako jih ne bomo uporabljali za oglaševanje. Vsi podatki tvoje poizvedbe bodo samodejno izbrisani po največ 6 mesecih.
 

OK FIT NOVICE

Če se prijaviš na naše novice, bomo podatke, ki jih pri tem navedeš (ime, priimek, e-poštni naslov) uporabili za pošiljanje novic. Te podatke bomo v ta namen posredovali našemu ponudniku storitev za novice MailChimp (The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, Georgia 30308, ZDA) in uporabljali izključno za pošiljanje naših novic. Podjetje MailChimp ima sedež zunaj EU, v ZDA, ki šteje kot država brez zadostne ravni varovanja podatkov. Da je varnost tvojih podatkov vseeno zagotovljena, ima storitev MailChimp potrdilo ministrstva ZDA za trgovino v okviru programa EU-US Privacy Shield.
Informacije o varovanju podatkov v storitvi MailChimp najdeš tukaj: https://mailchimp.com/legal/privacy/
Tvojih podatkov ne bomo posredovali drugim podjetjem. Naročnino na naše glasilo lahko kadar koli prekličeš, tako da klikneš povezavo na koncu glasila ali se odjaviš z e-poštnim sporočilom na naslov info@ok-fit.si. Od tega trenutka se pošiljanje glasila ustavi, dokler se nanj znova ne prijaviš.
  

PROŠNJE

OBRAZEC ZA PROŠNJE

Če nam pošlješ prošnjo z našim obrazcem za prošnje ali po e-pošti, se tudi tukaj zavezujemo k upoštevanju SUVP za EU in da bomo tvoje podatke uporabili samo za namen prošnje v skupini OK fit centra. Podatkov ne bomo posredovali drugim in jih bomo shranjevali samo znotraj podjetja.
Tvoje podatke bomo hranili 1 leto po sprejemu prošnje, nato pa izbrisali. Če se v tem času sprosti delovno mesto, primerno za tvoj profil, bomo vzpostavili stik s teboj. Vedno imaš pravice do preklica, informiranja, popravka in brisanja, ki jih lahko uveljavljaš na naslovu info@ok-fit.si.
POGODBA O ČLANSTVU IN VSAKODNEVNE VADBE

 
V nadaljevanju vas obveščamo o svojih pravicah pri zbiranju in obdelavi vaših osebnih podatkov v našem podjetju.
 

1. KDO JE ODGOVOREN ZA OBDELAVO PODATKOV IN NA KOGA SE LAHKO OBRNETE V PRIMERU VPRAŠANJ?

Za obdelavo podatkov je odgovoren:
O.K. d.o.o.
Razori 2
1356 Dobrova
 
Za vsa vprašanja v povezavi z obdelavo podatkov se lahko obrnete na: info@ok-fit.si, Katarina Oven. 
 

2. KATERI OSEBNI PODATKI SE OBDELUJEJO IN NA KAK NAČIN SMO SI OSEBNE PODATKE PRIDOBILI?

Obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali v sklopu vašega članstva ter treninga v OK fit centru.
 
K tem osebnim podatkom sodijo:
Ime in priimek, naziv, datum rojstva, spol, kontaktni podatki (e-pošta, telefonska številka), slika, korespondenčni podatki, stanje (status) članstva, podatki o zakonitih zastopnikih ali skrbnikih (pri mladoletnih članih).
 
V primeru, da pri nas sklenete članstvo, se zraven prej omenjenih, obdelujejo še sledeči osebni podatki:
Podatki o vaših sklenjenih članstvih, podatki o vaših članskih izkaznicah, plačilni podatki (način plačila), datum in ura vaših obiskov studia.
 
Pri mladoletnih članih se dodatno obdelujejo še sledeči osebni podatki o zakonitih zastopnikih ali skrbnikih:
Ime in priimek, datum rojstva, kontaktni podatki (e-pošta, telefonska številka).
 

3. NA PODLAGI KATERIH ZAKONSKIH PREDPISOV IN S KAKŠNIM NAMENOM SE ZBIRAJO IN OBDELUJEJO OSEBNI PODATKI?

Vaše osebne podatke obdelujemo z namenom izpolnjevanja obveznosti iz članske pogodbe ter za izvedbo vašega treninga. Namen obdelave podatkov za izpolnjevanje obveznosti članske pogodbe leži v prvi vrsti v upravljanju s strankami, organizaciji vašega treninga, obračunavanju vadnine ter v opominjanju v primeru odprtih obveznosti.
Zdravniška potrdila obdelujemo samo z namenom, da vam iz zdravniških razlogov omogočimo dodatno mirovanje članstva.
Vaše osebne podatke obdelujemo iz legitimnih interesov, pod pogojem, da v okviru tehtanja interesov vaša pravica do tajnosti teh podatkov ne prevlada nad našim interesom. V naših legitimnih interesih je, da vam pošiljamo neposredna oglasna sporočila o naših izdelkih in storitvah. Vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov za oglaševanje lahko kadar koli prekličete (za podrobnosti glej točko 6.).
Obdelava osebnih podatkov poteka tudi zaradi izpolnjevanja različnih zakonskih obveznosti. 

Primeri takšnega obdelovanja osebnih podatkov zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti so:
  • vodenje zakonsko predpisanega knjigovodstva,
  • podajanje informacij organom pregona in sodiščem v primeru potrebe.
 

4. KOMU POSREDUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Če je to potrebno za namene, ki so navedeni v točki 3., posredujemo vaše osebne podatke našim ponudnikom tehničnih storitev. Za pošiljanje oglasnih sporočil bodo vaši podatki posredovani dobavitelju v tretji državi (ZDA). Da bi zagotovili varnost vaših podatkov, je dobavitelja v ZDA potrdilo Ministrstvo za trgovino ZDA v okviru zaščitnega ščita EU – ZDA.
Poleg tega bodo vaše podatke prejeli tudi drugi pooblaščeni predelovalci (npr. banke, agencije za izterjave), če je to potrebno za izpolnitev obveznosti iz članske pogodbe. Vsi pooblaščeni predelovalci so pogodbeno zavezani, da podatke obravnavajo zaupno in da jih obdelajo samo kot del naročanja z naše strani.
Če obstaja zakonska obveznost, osebne podatke prenašamo na javne organe in institucije (finančna uprava, sodišča,..).
 

5. KAKO DOLGO SO VAŠI PODATKI SHRANJENI IN KAKO DOLGO JIH OBDELUJEMO?

Vaše osebne podatke obdelujemo samo toliko časa, kolikor je potrebno. Takoj, ko vaših osebnih podatkov več ne potrebujemo, se ti samodejno izbrišejo. Vsekakor hranimo osebne podatke, ki so potrebni za izpolnitev pogodbe, za čas trajanja celotnega poslovnega odnosa, kot tudi izven njega, v skladu z zakonskimi obveznostmi hrambe osebnih podatkov in dokumentacije.
 

6. OBVEŠČANJE V PRIMERU IZREDNIH DOGODKOV

Skladno z dejanskimi možnostmi vas bomo obveščali o pomembnih dogodkih, ki bi lahko vplivali na vašo vadbo (npr. preurejanje, zaprtje studia), in o drugih pomembnih informacijah, povezanih z vašim članstvom (npr. po e-pošti).
 

7. KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE?

Pravica do informacij
V primeru obdelave vaših osebnih podatkov imate pravico vedeti o obdelovalnih namenih, kategorijah obdelanih osebnih podatkov, prejemnikih teh osebnih podatkov, obdobju hranjenja, izvoru osebnih podatkov in obstoju avtomatskega odločanja ter vaših pravicah.
 
Popravljanje in brisanje osebnih podatkov
Pravico imate zahtevati popravek lažnih ali nepopolnih osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas. Pravico imate do izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, če obdelava podatkov ni zakonita in iz naše strani proti brisanju podatkov ne obstaja upravičenost uporabe teh podatkov.
 
Omejitev obdelave osebnih podatkov
Pravico imate zahtevati omejitev obdelave podatkov.
 
Prenosljivost podatkov
Pravico imate zahtevati izpis podatkov, ki nam jih posredujete v strukturirani, združeni in strojno berljivi obliki. Pravico imamo, da osebne podatke posredujemo neposredno odgovorni osebi, v kolikor je to tehnično izvedljivo.
 
Ugovor
Iz kakršnega koli razloga, ki izhaja iz vašega posebnega stanja, lahko kadar koli ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov. Če vložite ugovor, ne bomo obdelovali nobenih vaših osebnih podatkov, razen v primeru, da obstajajo utemeljeni legitimni razlogi za obdelavo, ki presegajo vaše interese, pravice in svoboščine ali pa je obdelava nujna za izvrševanje, uveljavljanje ali obrambo pravnih zahtevkov. V primeru ugovora na obdelavo za namene oglaševanja, bomo v vsakem primeru prenehali obdelovati podatke v ta namen.
 
Pritožba
Imate pravico, da na urad Informacijskega pooblaščenca, Dunajska c. 22, 1000 Ljubljana, telefonska številka: 01 230 97 30, e-pošta: gp.ip(at)ip-rs.si vložite pritožbo, če menite, da so kršene vaše pravice do zasebnosti.
 
 

VPRAŠANJA, OPOMBE IN INFORMACIJE

Če imate vprašanja o naših smernicah za varovanje osebnih podatkov, želite dobiti informacije o osebnih podatkih, ki jih shranjujemo o vas, ali jih želite popraviti ali izbrisati, se na nas obrnite na naslov info@ok-fit.si.

 Razori 2, Dobrova  |    041 947 947  |    #EM#696f646c446a6d2a6e607e257f64#EM#  |    pon-čet 08:30-12.00 in 15.00-21:30, pet 8:30-12:00 in 15:00-21:00 sobota zaprto, nedelja 18:00-21:00
Vprašajte nas

Vprašajte nas


Obrazec je bil poslan
Spletna stran ok-fit.si za svoje delovanje uporablja piškotke.
[Nastavitve]
Potrdi